Šifra
A104265

Novoletno led božično drevo DCTW04, toplo belo, 52cm

Led božično drevo, Emos. Za notranjo uporabo, IP20. Svetloba toplo bele barve. 20 led lučk, višina 52 cm. Božično drevo je dekorativen dodatek ki vam bo polepšal vaš dom v času božično novoletni...
17,59 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Led božično drevo, Emos. Za notranjo uporabo, IP20. Svetloba toplo bele barve.

20 led lučk, višina 52 cm. Božično drevo je dekorativen dodatek ki vam bo polepšal vaš dom v času božično novoletnih praznikov.

Vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo veriga trajno prižgana. Po drugem vklopu (prižge se zelena lučka) se časovnik nastavi na 6 ur. Nato se avtomatsko izklopi in bo 18 ur izklopljen. V teh intervalih (6 ur vklopljeno / 18 ur izklopljeno) bo avtomatsko delovanje, dokler ga s tretjim vklopom ne izklopite.

Napajanje: 3xAA.

Baterijski vložki niso priloženi.

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.