Šifra
A104258

Novoletni led okras jelenček DCFC07, hladno bela svetloba, 76x43cm

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Dekorativni novoletni led okrasek jelenček. Za notranjo uporabo, IP20. Svetloba hladno bele barve. 80 led lučk. Na ohišju napajalnika (adapterja) je vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo veriga t...
71,47 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Dekorativni novoletni led okrasek jelenček. Za notranjo uporabo, IP20. Svetloba hladno bele barve. 80 led lučk.

Na ohišju napajalnika (adapterja) je vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo veriga trajno prižgana. Po drugem vklopu (prižge se zelena lučka) se časovnik nastavi na 6 ur. Nato se avtomatsko izklopi in bo 18 ur izklopljen. V teh intervalih (6 ur vklopljeno / 18 ur izklopljeno) bo avtomatsko delovanje, dokler ga s tretjim vklopom ne izklopite.

Napajanje: električno omrežje. Dimenzije: 43 x 76 cm. Dolžina napajalnega kabla 3 m.

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.