Šifra
A75981

Novoletne lučke Nano, 40 lučk, 4 m, rumene, zunanje

Novoletna LED veriga, dolžine 4 m s 40 LED lučkami toplo bele barve. Nano lučke se diskretno držijo žice bronaste barve in so malenkot manjše od klasičnih. Primerne ...
8,42 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Novoletna LED veriga, dolžine 4 m s 40 LED lučkami toplo bele barve. Nano lučke se diskretno držijo žice bronaste barve in so malenkot manjše od klasičnih. Primerne za okrasitev tako zunaj kot v stanovanju, hiši.

Napajalni kabel je priložen.

Na ohišju napajalnika (adapterja) je vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo veriga trajno prižgana. Po drugem vklopu (prižge se zelena lučka) se časovnik nastavi na 6 ur. Nato se avtomatsko izklopi in bo 18 ur izklopljen. V teh intervalih (6 ur vklopljeno / 18 ur izklopljeno) bo avtomatsko delovanje, dokler ga s tretjim vklopom ne izklopite.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaEmos
Barvabela
Možnost zatemnitveNe
Stilmoderna
Vrsta napajanjaomrežje
Nastavitev časaDa
Temperatura svetlobetopla
Oblikaokrogla
Blagovna znamkaEmos
Dolžina kabla5 m
IP zaščita44
Poraba (W)2.4
Dolžina led traku/verige (cm)400
Temperatura svetlobe (K)3000
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.