Šifra
A75987

Novoletne lučke Nano, 288 lučk, modre, zunanje

Novoletna LED veriga (grozd), dolžine 2,4 m s 288 LED lučkami modre barve. Nano lučke se diskretno držijo žice in so malenkot manjše od klasičnih. Primerne za okrasi...
30,38 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Novoletna LED veriga (grozd), dolžine 2,4 m s 288 LED lučkami modre barve. Nano lučke se diskretno držijo žice in so malenkot manjše od klasičnih. Primerne za okrasitev tako zunaj kot v stanovanju, hiši. Izdelek ima življenjsko dobo 10.000 ur.

Napajalni kabel je priložen.

Na ohišju napajalnika (adapterja) je vgrajen časovnik. Po prvem vklopu bo veriga trajno prižgana. Po drugem vklopu (prižge se zelena lučka) se časovnik nastavi na 6 ur. Nato se avtomatsko izklopi in bo 18 ur izklopljen. V teh intervalih (6 ur vklopljeno / 18 ur izklopljeno) bo avtomatsko delovanje, dokler ga s tretjim vklopom ne izklopite.


 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaEmos
Barvamodra
Možnost zatemnitveNe
Stilmoderna
Vrsta napajanjaomrežje
Nastavitev časaDa
Oblikaokrogla
Blagovna znamkaEmos
Dolžina kabla5 m
IP zaščita44
Poraba (W)3.6
Dolžina led traku/verige (cm)240
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.