Šifra
A95800

Novoletne LED lučke zvezda, bele, zunanje

Novoletne lučke v obliki povezovalne zvezde, klasične oblike. Lučke imajo IP zaščito 44, zaradi česar so primerne tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Zvezda je velika 28,5 x 25,5 cm i...
10,86 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Novoletne lučke v obliki povezovalne zvezde, klasične oblike. Lučke imajo IP zaščito 44, zaradi česar so primerne tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo. Zvezda je velika 28,5 x 25,5 cm in ima življenjsko dobo 10.000 ur.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaEmos
Barvaprozorna
Pametna svetilaNe
Svetilo s senzorjemNe
Možnost zatemnitveNe
Stilklasična
Vrsta napajanjaomrežje
Nastavitev časaDa
Temperatura svetlobetopla
Oblikaostalo
Blagovna znamkaEmos
Mere28,5 × 25,5 cm
Dolžina kabla0,3 m
IP zaščitaIP44
Temperatura svetlobe (K)3000
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.