Šifra
A104261

Novoletna led girlanda s svečami DCPC06, hladno bela svetloba, 3.6m

Dekorativni novoletni led okrasek girlanda, Emos. Za notranjo in zunanjo uporabo, IP44. Svetloba hladno bele barve. 160 led lučk dolžina girlande 360 cm, s 6 svečami, dolžina napajalneg...
14,23 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Dekorativni novoletni led okrasek girlanda, Emos. Za notranjo in zunanjo uporabo, IP44. Svetloba hladno bele barve. 160 led lučk dolžina girlande 360 cm, s 6 svečami, dolžina napajalnega kabla 500 cm.

Napajanje: električno omrežje. 

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.