Šifra
903579

Namensko čistilo Kerapoxy Cleaner, Mapei, 1,75 kg

Kerapoxy Cleaner je namensko čistilo, ki se uporablja za odstranjevanje ostankov epoksidnih fugirnih mas, kot so Kerapoxy, Kerapoxy P, Kerapoxy Design, Kerapoxy CQ, itd, iz keramičnih ploščic, steklen...
18,34 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kerapoxy Cleaner je namensko čistilo, ki se uporablja za odstranjevanje ostankov epoksidnih fugirnih mas, kot so Kerapoxy, Kerapoxy P, Kerapoxy Design, Kerapoxy CQ, itd, iz keramičnih ploščic, steklenih in keramičnih mozaikov.

Kerapoxy Cleaner lahko uporabite, kot pripomoček pri čiščenju še sveže epoksidne fugirne mase v fazi fugiranja, pred zadnjim čiščenjem z vodo ali kot čistilo za odstranjevanje že zvezane fugirne mase – meglice, ki je nastala pri fugiranju, v tem primeru čiščenje opravite 1 dan po fugiranju.

Tipični primeri uporabe

• Odstranjevanje ostankov epoksidne fugirne mase iz keramičnih in steklenih oblog.
• Čiščenje oblog iz keramičnih ploščic / mozaikov, ki so bile zafugirane z epoksidno fugirno maso Kerapoxy, Kerapoxy P, Kerapoxy Design, itd. po zaključenem fugiranju.

NAČIN UPORABE
Nanesite Kerapoxy Cleaner na površino, ki jo je potrebno očistiti ali na ostanke epoksidne fugirne mase in jo pustite delovati nekaj minut. Nato površino zdrgnite s Scotch-Brite® filcem in jo temeljito sperite z vodo. Kerapoxy Cleaner je še posebej učinkovit pri čiščenju sveže epoksidne fugirne mase. V primeru čiščenje ostankov epoksidne fugirne mase nekaj ur po končanem fugiranju, bo potrebno čistilo pustiti delovati dlje časa (cca. 15-20 min), ali pa ponovite postopek.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaMapei
Kategorijačistila
Blagovna znamkaMapei
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.