Šifra
A85065
Prodajni hit
Brezplačna poštnina

Metabo vrtalno kombinirano kladivo SDS MAX KHEV 5-40 BL (600765500)

Vrtalno kombinirano kladivo SDS MAX KHEV 5-40 BL ima visoko rušilno moč zaradi brezkrtačnega motorja in dolgo živjenjsko dobo. Kladivo odlikuje robustno aluminijasto ohišje motorja in menjalnika....
657,37 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Vrtalno kombinirano kladivo SDS MAX KHEV 5-40 BL ima visoko rušilno moč zaradi brezkrtačnega motorja in dolgo živjenjsko dobo. Kladivo odlikuje robustno aluminijasto ohišje motorja in menjalnika.

Kombinirano kladivo z 2 funkcijama: udarno vrtanje in dletanje.

Metabo VibraTech (MVT) z dvojnim blaženjem: nevezani ročaj in masa proti vibracijam, ki absorbira udarce, aktivno zmanjšujeta vibracije za zdravju prijazno delo tudi pri neprekinjeni uporabi. Dodatno za udobno in varno delo poskrbi zunanje odsesavanje prahu ESA max (dodatna oprema), zaradi česar boste pri delu izpostavljeni minimalni količini prahu.

Kladivo ima ergonomsko oblikovan, tanek ročaj z velikim stikalom za nadzor hitrosti za udobno delo ter lahko dostopno zaklepno stikalo za dletanje pri neprekinjeni uporabi.

Vario Tacho Constamatic (VTC) brezstopenjska regulacija vrtljajev s termično zaščito za delo s konstantnim številom vrtljajev ne glede na obremenitev.

Vrtalno kombinirano kladivo ima možnost zmanjšanja števila vrtljajev in udarne moči za delo z mehkejšimi materiali.

Njegove velike prednosti so mehki zagon za natančno vrtanje, Metabo S-automatic mehanska varnostna sklopka, ki prepreči okvare ob blokadi pribora in sistem temperaturnega nadzora, ki ščiti motor pred pregretjem.

Za večjo varnost pa poskrbi zaščita pred nenamernim vklopom, ki preprečuje samodejni ponovni vklop stroja ob prekinitvi električne energije. 

Tehnični podatki:

 • najvišja energija udarca (EPTA): 8.7 J,
 • najvišje št. udarcev: 2900 /min,
 • moč motorja: 1.150 W,
 • Ø vrtanja v beton s svedri za kladiva: 40 mm,
 • Ø vrtanja v zid z vrtalnimi kronami: 105 mm,
 • št. vrtljajev brez obremenitve: 350 / 500 /min,
 • št. vrtljajev pri obremenitvi: 350 / 500 /min,
 • držalo nastavkov: SDS-max,
 • premer vratu: 64.6 mm,
 • teža brez omeržnega kabla: 8.3 kg,
 • Dolžina kabla: 6 m.

Priloženo: gumiran ročaj, omejevalo globine vrtanja, mast za vpenjalne trne, krpa za prah, plastičen kovček.

 

 
 
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaMetabo
Vrsta kladivavrtalno
Napajanjeomrežje
VpetjeSDS max
Blagovna znamkaMetabo
Teža8,3 kg
Dolžina kabla6 m
Moč udarca8.7 J
Premer vrtanja v les0
Premer vrtanja v kovino0
Premer vrtanja v beton40 mm/ s krono 105 mm
Poraba (W)1150
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.