Šifra
A63601

MASTER EDGE skriti robnik, ravni "I", 2m

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Visoko odporni in prožni PVC profil MASTER EDGE "I " za izdelavo ravnih linij. Za zaključevanje roba tlakovcev, razmejevanje tlakovcev oz. za pločnike iz medsebojno povezanih tlako...
9,15 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Visoko odporni in prožni PVC profil MASTER EDGE "I " za izdelavo ravnih linij. Za zaključevanje roba tlakovcev, razmejevanje tlakovcev oz. za pločnike iz medsebojno povezanih tlakovcev, plošč, ploščic in naravnih kamnov, ločevanje gred med travo in kamenjem, lubjem, ...

Prednosti:

  • Preprosto oblikovanje
  • Spajanje na klik sistem - hitra montaža
  • Dodatno utrjevanje z betonom ni potrebno
  • Prenese vse obremenitve avtomobilov, kombiniranih vozil in tudi lažjih kamionov
  • Ne izsušuje trave pri razmejitvi z betonom

Lastnosti:

  • Dolžina: 2 m
  • Višina: 45 mm
  • Pritrditev z jeklenimi žeblji dolžine 30 cm
Tehnične podrobnosti
Barvačrna
Dolžina (cm)200
Višina (cm)4.5
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.