Šifra
A67975

Lesni briketi Greenheat, 10 kg

Lesni briketi  GREENHEAT 10kg Bioles so sestavljeni iz bukovega in hrastovega lesa in imajo višjo energijsko vrednost kot drva; znaša do 18,400 MJ/kg. Ne vsebujejo dodatnih umetnih aditivov, vezi...
5,04 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Lesni briketi  GREENHEAT 10kg Bioles so sestavljeni iz bukovega in hrastovega lesa in imajo višjo energijsko vrednost kot drva; znaša do 18,400 MJ/kg. Ne vsebujejo dodatnih umetnih aditivov, veziv ter lepil. So naravno stiskani in pripravljeni za kurjavo. Raziskave kažejo, da ena tona lesnih briketov zadošča za 4 prm drv.

So valjaste oblike, premera 10 cm in dolžine 33 cm. Skupaj pakirano 10 kg, v PVC foliji.

Prednosti:

  • ekološko gorivo,
  • ne povzročajo toplogrednih plinov,
  • visok standard kurjenja,
  • nizki stroški ogrevanja,
  • enostavno skladiščenje,
  • majhna vsebnost pepela (do 0,53%).
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.