Šifra
A95929

Lesena jelka, 100cm

Lesena novoletna jelka, ki daje domačnost pri praznovanju veselega decembra. Višina 100 cm. Izdelana je iz slovenskega lipovega lesa, obdelava je natur, vse pa nosi železna palica. Vse palice - veje s...
44,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Lesena novoletna jelka, ki daje domačnost pri praznovanju veselega decembra. Višina 100 cm. Izdelana je iz slovenskega lipovega lesa, obdelava je natur, vse pa nosi železna palica. Vse palice - veje se obračajo po svoji osi, tako, da res dobimo vtis prave jelke. Sestavljanje je zelo enostavno, saj se vsi deli samo nataknejo eden na drugega, na vrhu pa se vse privijejo z leseno matico.

Te jelke bodo zelo veseli otroci, saj je to za njih lahko didaktična igra. Lesena jelka je trajen izdelek in bo dolgo razveseljevala vso družino pri praznovanju novoletnih praznikov.

Tehnične podrobnosti
Barvarjava
Mere100 CM
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.