Šifra
A18773

Lesena impregnirana mejna palisada, 6x20x200cm

Mejna palisada velikosti 6 x 20 x 200 cm se lahko poljubno položi, saj so gibljivi elementi na kovinskem traku. Z njimi lahko rešujemo različne težave v vrtovih, kot je npr. polzenje zemlje, vise...
12,60 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Mejna palisada velikosti 6 x 20 x 200 cm se lahko poljubno položi, saj so gibljivi elementi na kovinskem traku. Z njimi lahko rešujemo različne težave v vrtovih, kot je npr. polzenje zemlje, viseč teren ali kot pregrade med različnimi nasadi rastlin oz. med trato in nasadom rastlin. Lahko pa se jih uporabi za okrasni namen.

Prednosti:

  • globinsko impregniran bor,
  • podaljšana življenjska doba,
  • povečana odpornost na lesne insekte, glive in zunanje vplive, kot so sonce, voda in vlaga.

Impregnirano z ekološko sprejemljivimi organskimi snovmi.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaostalo
Barvarjava
Blagovna znamkaostalo
Mere6 x 20 x 200 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.