Šifra
A72380

Kreator zalivalna cev 20m

Zalivalna cev z avtomatskim navijalnim bobnom. Dolžina cevi je 20 m, kar je kot nalašč za manjše in srednje velike vrtove. Premer cevi je 12,7 mm (1/2 ”). Če želite cev umakniti, zadostuje h...
99,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Zalivalna cev z avtomatskim navijalnim bobnom. Dolžina cevi je 20 m, kar je kot nalašč za manjše in srednje velike vrtove. Premer cevi je 12,7 mm (1/2 ”). Če želite cev umakniti, zadostuje hiter, mehak vlek. Sistem samodejnega previjanja enakomerno in hitro navije cev. Ko je kolut nameščen, ga lahko vrtite za 180 °. Tako lahko enostavno dosežete tudi oddaljene kotičke vrta.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKreator
Blagovna znamkaKreator
Dolžina (m)20
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.