Šifra
A68345

Kreator zalivalna cev, 15m

Spiralna cev je primerna za zalivanje manjših vrtov in gredic. Ima zalivalno pištolo s šestimi nastavitvami in veliko nastavljivo ročico šobe. Če izvlečete cev, povečate delov...
23,84 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Spiralna cev je primerna za zalivanje manjših vrtov in gredic. Ima zalivalno pištolo s šestimi nastavitvami in veliko nastavljivo ročico šobe. Če izvlečete cev, povečate delovni krog do 15 metrov. Cev je opremljena s hitrimi priključki in priključkom za 1/2 '' pipo. Vrtno cev morate shraniti na mestu brez zmrzali. Ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKreator
Nastavljiv vodni curekDa
Blagovna znamkaKreator
Dolžina (m)15
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.