Šifra
A89405

Kreator vrtni valjar, 48/60kg

Valj za trato za optimalno pripravo zemlje za sejanje trave. S svojo delovno širino 50 cm je zelo praktičen in enostaven za vodenje. Valj lahko napolnite z vodo (48 kg) ali peskom (60 kg).  Valj...
51,48 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Valj za trato za optimalno pripravo zemlje za sejanje trave. S svojo delovno širino 50 cm je zelo praktičen in enostaven za vodenje. Valj lahko napolnite z vodo (48 kg) ali peskom (60 kg). 

Valj je izdelan iz trpežnega in obstojnega jekla. Po končani uporabi lahko iz valja odstranite vodo ali pesek in valj z lahkoto shranite.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKreator
Kategorijaostalo
Blagovna znamkaKreator
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.