Šifra
A39385

Kreator KRTGR6502 razpršilnik za zalivanje

Razpršilnik za zalivanje KRTGR6502 enostavno zataknete v tla s trdnim kovinskim zatičem. Njegov pulzirajoč curek zelo enakomerno razprši vodo po trati in na vrtu do 24 metrov daleč. Sam...
19,20 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Razpršilnik za zalivanje KRTGR6502 enostavno zataknete v tla s trdnim kovinskim zatičem. Njegov pulzirajoč curek zelo enakomerno razprši vodo po trati in na vrtu do 24 metrov daleč. Sami določite razdaljo in tudi vzorec škropilnice. Izberete lahko, ali želite škropiti v popolnem krogu ali pod kotom škropljenja 1/4 (45 °), 1/2 (90 °) ali 3/4 (135 °). Brizgalna naprava je sestavljena iz medenine iz plastike in medsebojne mešanice. Škropilnica ima univerzalni priključek.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKreator
Nastavljiv vodni curekDa
Domet (m)24
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.