Šifra
A40299

Krause aluminijasta lestev, 4 stopnice

4-stopnična aluminijasta lestev, ki jo lahko uporabljamo tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Zaradi izdelave iz aluminija je priročna in lahka, zaradi širokih stopnic pa nudi tudi varno vzpenjanje. ...
159,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

4-stopnična aluminijasta lestev, ki jo lahko uporabljamo tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Zaradi izdelave iz aluminija je priročna in lahka, zaradi širokih stopnic pa nudi tudi varno vzpenjanje. Nogice imajo dodatne vogalne opore in so opremljene s protizdrsnim elementom, ki tako zagotovi še večjo varnost proti zdrsu lestve. Lestev nudi tudi priročno oporo za orodje in morebitni vijačni material

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKrause
Kategorijaaluminijaste lestve
Tip lestveA lestev
Blagovna znamkaKrause
Teža6.4 kg
Dolžina (cm)180
Število prečk/stopnic4
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.