Šifra
A100865

Kovinski regal Rivet 250, 180x120x45cm, antracit

Kovinski regal Rivet 250, 180x120x45 cm, nosilnost 4x250 kg, barva antracit. Kovinski regal Rivet je brez vijakov in je idealen za najrazličnejša področja uporabe in zagotavlja red povsod - v pisarn...
111,17 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kovinski regal Rivet 250, 180x120x45 cm, nosilnost 4x250 kg, barva antracit.


Kovinski regal Rivet je brez vijakov in je idealen za najrazličnejša področja uporabe in zagotavlja red povsod - v pisarni, v kleti, v shrambi, v garaži ali v delavnici.

Še posebej je primeren za težke in obsežne predmete in ga je mogoče hitro in enostavno sestaviti in razstaviti.

Prednosti:

  • Enostavna montaža brez orodja. Inovativni vtični priključek zakovica omogoča hitro in enostavno montažo police s pomočjo vtičnega sklopa. Ne potrebujete vijakov ali orodja. To pomeni, da je mogoče polico kadar koli hitro in enostavno razstaviti in ponovno sestaviti. Posamezne dele, označene s puščicami, preprosto pritrdimo in zaklenemo.
  • HDF talne plošče trpežne in robustne. Te je mogoče reciklirati in jih je enostavno barvati. Sijajna površina je odporna na vlago in plesen.
  • Visoka nosilnost in modularnost. Polica brez vijakov s ploščo HDF ima nosilnost 250 kg na polico z enakomerno porazdelitvijo. Skupna nosilnost je 1000 kg. Polica je prašno lakirana v antracitno sivi barvi in je odporna proti koroziji in mehanskim poškodbam. Poleg tega ima lep dizajn in enostavno vzdrževanje. Polico lahko razdelimo tudi na dve delovni mizi enake velikosti, pri čemer njihova nosilnost na polico ostane enaka.

 mere: 180 x 120 x 45 (V x Š x G)

 

Tehnične podrobnosti
Barvaantracit
Način montažebrez vijačenja
Teža10.5 kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.