Wc deske in dodatki

Izdelki 1-32 od 34

Stran
 1. WC deska Karolina, bela

  10,74 €
  Na zalogi
 2. WC deska Laguna, bela

  31,72 €
  Na zalogi
 3. WC deska Prestige, bela

  25,62 €
  Na zalogi
 4. WC deska Sara, bela

  18,30 €
  Na zalogi
 5. WC deska Vita, bela

  16,84 €
  Na zalogi
 6. MDF WC deska za WC školjko M-604, bela

  23,34 €
  Na zalogi
 7. WC deska Tina z inox tečaji, beige

  33,86 €
  Na zalogi
 8. WC deska Tina z inox tečaji, bela

  33,86 €
  Na zalogi
 9. WC deska Tina z inox tečaji, bela marmo

  36,35 €
  Na zalogi
 10. WC deska Tina-M z inox tečaji, bela

  40,43 €
  Na zalogi
 11. WC deska MSV 140003, bela

  23,91 €
  Na zalogi
 12. Duroplast WC deska Arena MSV 145309, bela

  16,99 €
  Na zalogi
 13. Laufen WC deska Pro slim s počasnim zapiranjem

  79,90 €
  Na zalogi
 14. Jika WC deska Mio slim, počasno zapiranje

  86,25 €
  Na zalogi
 15. Tečaj za leseno WC desko s kovinskimi vijaki

  11,69 €
  Na zalogi
 16. Dolomite WC deska J523301 GEMMA2, soft close

  80,85 €
  Na zalogi
 17. Rak WC deska Morning, tanka, mehko zapiranje

  58,90 €
  Na zalogi
 18. Tendance WC deska Kapljice, črna

  33,68 €
  Na zalogi
 19. Tendance WC deska Karamel

  30,53 €
  Na zalogi
 20. Tendance WC deska Thais, MDF

  30,53 €
  Na zalogi
 21. WC deska Arizona, bela

  22,54 €
  Na zalogi
 22. WC deska Blitz, mehko zapiranje

  35,53 €
  Na zalogi
 23. WC deska Taormina, mehko zapiranje

  39,31 €
  Na zalogi
 24. Tendance WC deska, MDF, bela

  23,13 €
  Na zalogi
 25. Tendance WC deska Z3 slim, bela

  10,37 €
  Na zalogi
 26. WC deska Arizona

  20,64 €
  Na zalogi
 27. WC deska Eurostandard, mehko zapiranje

  34,01 €
  Na zalogi

Izdelki 1-32 od 34

Stran

WC deske za vsako kopalnico

Ste ravno v procesu prenove kopalnice in iščete popoln par za svojo WC školjko? Školjka v kompletu navadno ne vsebuje deske, zato boste morali to izbrati posebej. A brez skrbi, pri tem vam z veseljem priskočimo na pomoč.


Morda pa iščete le nadomestilo za svojo staro, polomljeno WC desko? Tudi v tem primeru ste na pravem naslovu. Deska za WC se v primerjavi s školjko ali umivalnikom obrabi hitreje, zato je njena menjava neizogibna. Če izberete priznanega proizvajalca, kot sta Dolomite in Jika, pa vam ta vseeno lahko služi več let. Kakovost izdelave namreč pomembno prispeva k njeni obstojnosti.


Izbira WC deske je vaša


Deska za WC školjko ima tako kot drugi kopalniški elementi določene karakteristike, ki so odločilne pri izbiri. V okviru naše ponudbe lahko denimo izbirate med različnimi težami, materiali (duraplast plastika, polipropilen ali MDF) in načini zapiranja (klasično ali počasno).

Kljub velikemu številu modelov je izbira WC deske lahko enostavna, če se držite nekaj preprostih smernic. V prvi vrsti si velja zapomniti, da je ta – enako kot druga oprema za dom – stvar okusa. V mislih imejte tudi to, da obstajajo različne dimenzije in oblike desk, ki se prilegajo različnim školjkam. Nekatere so namreč podolgovate, druge okrogle, tretje pa asimetrične. Pazite torej, da boste izbrali pravo desko za svojo školjko, zato slednjo predhodno izmerite.


Deska za WC kot estetski dodatek?


Čeprav je pri WC deskah poudarek na funkcionalnosti, imajo te tudi dekorativno vrednost in prispevajo k celostni podobi vaše kopalnice. Glede na to, da jo boste uporabljali večkrat dnevno in da se bo z njo prej ali srečal tudi kdo od vaših gostov, mora biti vsekakor prijetna na pogled. Čeprav na trgu najdete tudi WC deske z unikatnimi motivi, linijami in odtenki, pri SAM-u prisegamo na klasičen, bel dizajn, ki se brez težav zlije z vsako školjko in kopalnico.


WC deske z mehkim zapiranjem vas rešijo skrbi


Nadvse koristna inovacija na področju WC desk je tako imenovano mehko oziroma počasno zapiranje. Deska za WC z mehkim zapiranjem je odlična alternativa navadni, saj se tudi v primeru, da vam spolzi iz rok, spusti tiho in tako ne prestraši ali celo zbudi vaših sostanovalcev.


Kako montirati WC desko?


Ste za svojo kopalnico že izbrali popolno WC desko? Potem veste, da vas kmalu čaka še montaža – ki se lahko zdi velik zalogaj, če se je lotevate prvič. Da ta ne bo preveč zamudna in boste svojo novo desko lahko začeli uporabljati čimprej, smo za vas pripravili navodila za pravilno montažo. S slednjo boste zagotovili, da se deska ne bo premikala in bo lepo sledila robu školjke.


Popolna kopalnica je le nekaj klikov stran


Če se spogledujete z novo straniščno desko, vas bo gotovo zanimala tudi druga kopalniška oprema, kot so bideji in umivalniki. Ne glede na to, kateri kos kopalniške opreme naslednji pristane v vaši košarici, pa bodite pozorni, da se bosta njegova oblika in slog ujemala z vašim obstoječim dekorjem – kar je enostavneje, če različne kose kupite pri istem ponudniku. Le tako boste namreč poskrbeli za usklajeno podobo kopalnice, v katero se boste vsakič znova vrnili z nasmeškom.

Prikaži več