Držalo za brisačo ali WC papir

Naredi sam

Kopalniško pohištvo in dodatki

Izdelki 1-32 od 357

Stran
 1. Ravno držalo MSV 40 cm 140288, kromirano

  10,63 €
  Ni na zalogi v spletni trgovini
 2. Tendance maser za telo s koleščki

  3,82 €
 3. Sanotechnik ogledalo z indirektno osvetlitvijo, 80x60cm

  114,99 €
 4. Kljukice 2/1 za radiator MSV 141411, bele

  2,40 €
  Ni na zalogi v spletni trgovini
 5. Inox držalo brisač Tatay 6311300

  27,72 €

Izdelki 1-32 od 357

Stran

Ne glede na velikost kopalnice, se nam ta pogosto zdi malce premajhna in vedno si želimo, da bi imeli še več prostora.

Dobro zasnovano kopalniško pohištvo vam omogoča, da lahko s pridom izkoristite prav vse kotičke v vaši kopalnici. Tako boste pridobili več prostora za shranjevanje brisač, še več prostora za šampone, balzame, mila, kreme, ličila, še več prostora za tisoč in eno malenkost.

Skrbno izbrano kopalniško pohištvo pa ne bo poskrbelo le za red v vaši kopalnici, ampak bo obenem kopalnico spremenilo tudi v vizualno prijeten, udoben in sproščujoč prostor – takšen, da boste v njem z veseljem opravili svoj vsakodnevni jutranji ritual in se v njem sprostili ob koncu napornega dne.

V naši pestri ponudbi priznanih blagovnih znamk kot so Fackelmann, Concepto, Sanotechnik, Kolpasan in druge, najdete kopalniško pohištvo različnih barv, sestavov, velikosti in oblik, ki bodo zadovoljili še tako izbran okus.

Vam je všeč moderen, eleganten ali bolj klasičen stil? S pravilno izbiro kopalniškega pohištva in dobro izdelanim načrtom kopalniške postavitve si lahko ustvarite svojo sanjsko kopalnico. Če želite, pa vam bo pri tem z veseljem priskočil na pomoč naš arhitekt Florijan, ki za vas pripravi tudi 3D izris vaše nove ali prenovljene kopalnice.

Prikaži več