Držalo za brisačo ali WC papir

Naredi sam

Hitro in enostavno do čistih fug

Naredi sam

Kopalniško pohištvo in dodatki

Izdelki 1-32 od 33

Stran
 1. Sanotechnik ogledalo Soho ZI300 60x80cm

  120,78 €
 2. Sanotechnik spodnja kopalniška omarica YG80 Soho, 80x48x46cm

  192,76 €
 3. Inox držalo brisač Tatay 6311300

  26,19 €
 4. XC ščetka Ronda Tatay 6647500

  23,99 €

Izdelki 1-32 od 33

Stran

Ne glede na velikost kopalnice, se nam ta pogosto zdi malce premajhna in vedno si želimo, da bi imeli še več prostora.

Dobro zasnovano kopalniško pohištvo vam omogoča, da lahko s pridom izkoristite prav vse kotičke v vaši kopalnici. Tako boste pridobili več prostora za shranjevanje brisač, še več prostora za šampone, balzame, mila, kreme, ličila, še več prostora za tisoč in eno malenkost.

Skrbno izbrano kopalniško pohištvo pa ne bo poskrbelo le za red v vaši kopalnici, ampak bo obenem kopalnico spremenilo tudi v vizualno prijeten, udoben in sproščujoč prostor – takšen, da boste v njem z veseljem opravili svoj vsakodnevni jutranji ritual in se v njem sprostili ob koncu napornega dne.

V naši pestri ponudbi priznanih blagovnih znamk kot so Fackelmann, Concepto, Sanotechnik, Kolpasan in druge, najdete kopalniško pohištvo različnih barv, sestavov, velikosti in oblik, ki bodo zadovoljili še tako izbran okus.

Vam je všeč moderen, eleganten ali bolj klasičen stil? S pravilno izbiro kopalniškega pohištva in dobro izdelanim načrtom kopalniške postavitve si lahko ustvarite svojo sanjsko kopalnico. Če želite, pa vam bo pri tem z veseljem priskočil na pomoč naš arhitekt Florijan, ki za vas pripravi tudi 3D izris vaše nove ali prenovljene kopalnice.

Prikaži več