Armature za umivalnik

20 izdelkov

  1. Armatura KFA za umivalnik Moza povišana, 5032-612-00

    160,64 €
    Na zalogi
  2. Unitas armatura Elite 42800086 za umivalnik

    133,47 €
    Na zalogi
  3. Hansgrohe armatura za umivalnik Focus 100 (31607000)

    112,58 €
    Na zalogi
  4. Unitas armatura za umivalnik Infinity

    123,50 €
    Na zalogi
  5. Armatura za umivalnik Berly

    39,04 €
    Na zalogi
  6. Stenska armatura za umivalnik Beryl

    91,82 €
    Na zalogi
  7. Armatura za umivalnik German

    78,09 €
    Na zalogi
  8. Hansgrohe armatura za umivalnik Logis 100 (71100000)

    101,49 €
    Na zalogi
  9. Armatura KFA za umivalnik Jaspis

    52,68 €
    Na zalogi
  10. Armatura KFA za umivalnik Mohit

    54,27 €
    Na zalogi
  11. Armatura KFA za umivalnik Selen

    57,21 €
    Na zalogi
  12. Armatura KFA za umivalnik Selen

    79,56 €
    Na zalogi
  13. Armatura za umivalnik Moza, krom

    101,09 €
    Na zalogi
  14. Daniel armatura za umivalnik Tiara TA606NCR

    144,35 €
    Na zalogi
  15. Blitz armatura za umivalnik Life M 1301

    63,23 €
    Na zalogi
  16. Blitz armatura za umivalnik Life L 1301

    73,08 €
    Na zalogi

20 izdelkov

Ste v postopku gradnje svoje sanjske kopalnice, pa se sprašujete, kako najti popolno armaturo za umivalnik? Čeprav to opravilo  morda ni bilo visoko na vašem prednostnem seznamu, ko ste načrtovali  dizajn svoje kopalnice, je vseeno pomembno, da tudi zaključku prostora namenite dovolj pozornosti. Le tako boste še desetletja zadovoljni in srečni v svojem domu!
 
Izbira prave armature za umivalnik je lahko precej naporna, saj na trgu obstaja mnogo različic, ki bi lahko ustrezale naši kopalnici. Kopalniške pipe so na voljo v različnih velikostih, materialih, načinih vgradnje ter se med seboj razlikujejo še glede na mnoge druge lastnosti. Preverite našo spletno ponudbo ter se odločite za tisto armaturo za umivalnik, ki najbolje ustreza vašim potrebam.


Delovanje in lastnosti kopalniških pip


Vse pipe za kopalnice so izdelane iz trdne medenine ali nerjavečega oz. inox jekla, nato pa prevlečene s kromovo plastjo, ki jim daje eleganten, zrcalni videz. Naš vodnik vam bo pomagal zožiti iskanje in vam omogočil, da najdete čaroben zaključek za svojo kopalnico.
 
Kopalniške pipe se namestijo na umivalnik, praviloma z izvrtanjem ene ali dveh lukenj.  Posamezne armature za umivalnik imajo vzvod, ki postopoma premika temperaturo iz vroče na hladno, poskrbi pa tudi za vklop in izklop vode.
 
Nekatere pipe so narejene v slogu starih viktorijanskih kopalnic, z zvitimi vrhovi in ukrivljenim izlivom. Ta vrsta je bolj značilna za kopalniške pipe z dvema ročajema - enim za hladno in enim za vročo vodo.


Različne oblike izlivanja vode


Tudi sodobnejše pipe so lahko podolgovate oblike, nudijo pa tudi različne tipe curka oz. oblike izlivanja vode. Nekateri modeli so precej oglati, drugi pa imajo učinek slapa, kjer voda odteka čez vrh izliva. To vaši kopalnici doda pridih razkošja ter vzdušje, podobno tistemu v SPA centru.


Vrste armatur za umivalnik


Poznamo veliko različnih vrst armatur za umivalnik, vseeno pa v večini hiš še vedno najdemo nekaj najbolj priljubljenih verzij. Preverite, za katere kopalniške pipe se naše stranke najpogosteje odločajo.


Enoročne armature za umivalnik


Najpogosteje kupljeni izdelki so še vedno enoročne kopalniške pipe. Na voljo so za pritrditev na umivalnik ali ob njem - lahko pa so tudi pritrjene na steno. Zadnja rešitev velja za še posebej elegantno ter minimalistično, saj so cevi skrite, kar pomeni, da je vidna le upravljalna pipa.


Kopalniške pipe z dvema ročajema


Pipe z dvema ročajema se uporabljajo predvsem v kopalnicah z nostalgičnim pridihom, vendar so kljub temu še vedno na voljo s funkcijami sodobne tehnologije.


Elektronske armature za umivalnik


Elektronske armature za umivalnik so praktične in higienske. Opremljene so s senzorjem, tako da voda začne teči takoj, ko se približate pipi.


Termostatska armatura za umivalnik


Termostatske kopalniške pipe še niso zelo pogoste, vendar postopoma postajajo vse bolj priljubljena izbira lastnikov gospodinjstev. Prednost termostatske pipe je ta, da iz njih vedno priteče voda želene temperature. Opekline niso možne.


Prednosti kopalniških pip v SAM ponudbi


Spletna trgovina SAM nudi širok visokokakovostnih izdelkov najbolj priljubljenih znamk. Preverite pipe Hansgrohe in KFA armature, ki veljajo za piko na i v vseh modernih kopalnicah.


Na voljo v različnih barvah ter materialih


V trgovini SAM lahko izbirate med črnimi ali belimi pipami, pa takšnimi iz nerjavečega jekla ali z videzom bakra ter medenine.

Prikaži več