Šifra
A99199

Termostatska armatura za kad KFA Moza, krom

Termostatska armatura za kad Moza s termostatom Ssedal zagotavlja konstantno temperaturo vode. Mehanizem omogoča prihranek celo več kot 40 % vode - pred kopanjem ni potrebno&n...
187,42 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Termostatska armatura za kad Moza s termostatom Ssedal zagotavlja konstantno temperaturo vode. Mehanizem omogoča prihranek celo več kot 40 % vode - pred kopanjem ni potrebno iztoćiti večje količine hladne vode.

Ima natančen sistem za nadzor temperature vode s točnostjo do 1 stopinje. Zaščita v primeru nenadne nastavitve temperature vode nad 38 °C omogoča, da se tok vode samodejno zapre ob nenadni prekinitvi dovoda hladne vode.

Armature za kad serije Moza so odličen primer minimalističnega oblikovanja. Odlikujejo jih zanimiv in sodoben dizajn ter visoka kakovost. 

Lastnosti:

  • barva: krom,
  • način montaže: stenska,
  • kartuša: termostatska SEDAL,
  • pretok (l/min): 20,
  • material: medenina,
  • COOL TOUCH system - tudi pri daljšem tuširanjem se telo armature ne segreje, kaj je predvsem primerno za starejše, invalide in majhne otroke,
  • 10 letna garancija za tesnost litih delov, 3 leta za regulatorje v termostatskih armaturah,
  • izdelek je izdelan v skladu s PN-EN 1111: 2002, ima higiensko spričevalo, izjavo o skladnosti.

Komplet vsebuje: armaturo, set za montažo z rozeto.

Tuš cev in prha nista priloženi.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKFA
Kategorijaarmature za kad
Materialmedenina
Barvakrom
Vgradnjanadometna
Vrsta armaturetermostatske
Blagovna znamkaKFA
Pretok vode20 l/min
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.