Menjava armature po korakih

Preberi več

Kopalniške armature

Izdelki 1-32 od 126

Stran
 1. Armatura za umivalnik KFA Logon, črna

  70,21 €
  Ni na zalogi v spletni trgovini
 2. Držalo Fix za prho

  6,69 €
 3. Armatura KFA za umivalnik Selen

  79,56 €
 4. Ročka za tuš KFA Logon, črna

  17,36 €
 5. Unitas armatura Elite 42800485 za tuš

  120,77 €

Izdelki 1-32 od 126

Stran

Ste ravno v procesu prenove kopalnice in se nikakor ne morete odločiti, kakšne kopalniške armature so vam pisane na kožo in vam bodo všeč tudi čez nekaj let? Pristali ste na pravem mestu.
 
Kopalnica je prostor, ki ga uporabljamo vsak dan, in to večkrat dnevno. Ključnega pomena je torej, da tudi majhen prostor spremenite v udoben in svetel del doma, pri tem pa izberete kakovostne kopalniške armature, ki bodo več kot le nekaj kratkih let služile svojemu namenu. Naj vam pri tem pomaga naša široka ponudba, če boste izbrali proizvajalca, kot sta Hansgrohe ali Unitas, pa vam tudi ni treba skrbeti, saj bodo deli tudi ob redni uporabi zagotovo zdržali več let.

Različne kopalniške armature za različne potrebe

Kopalniških armatur je več vrst in oblik, med njimi najdemo armature za umivalnik, armature za tuš in kad, armature za bide, tuš prhe in cevi ter konzole in ostale dodatke. 

Kopalniške armature za umivalnik

Na voljo so različne velikosti, materiali in načini vgradnje. Izdelane so iz trdne medenine ali nerjavečega oz. inox jekla. Prevlečene so s kromovo plastjo, ki jim da eleganten in zrcalni videz. Pipe se namestijo na umivalnik, na voljo pa so enoročne armature, kopalniške pipe z dvema ročajema ali celo elektronske in termostatske armature za umivalnik.

Kopalniške armature za tuš in kad

Pred izbiro kopalniške armature za tuš in kopalniške armature za kad se morate najprej odločiti, ali boste imeli v kopalnici kad ali tuš, na podlagi tega pa se dalje odločate, kakšno pipo boste izbrali. Klasične armature so nadometne, so cenejše in se jih lažje namontira. Podometne pa so lepšega videza, a tudi nekoliko dražje. Za bolj sodoben videz izberite enoročni model, za retro pridih pa dvoročnega – ti so lahko kromirani, medeninasti ali prevlečeni z obstojnimi emajli v beli in črni barvi.

Kopalniške armature za bide

Bideji so sicer v bolj sodobnih kopalnicah manj priljubljeni, če se vseeno odločite za postavitev, pa so pipe povsem klasične in zelo podobne tistim za umivalnik.

Tuš prhe in cevi

Odločili ste se torej za prho namesto za kad, kar pomeni, da potrebujete tudi tuš cevi in prhe. Večina cevi je gibljivih, lahko pa izbirate med različnimi tuš prhami – lahko je to ročka, ki jo primete v roko in jo namestite na nastavek v različnih materialih in barvah, ali pa se odločite kar za pršno glavo, ki jo namestite na strop.

Pri nakupu kopalniških armatur vam vsekakor priporočamo, da za vse kopalniške elemente, kot so umivalniki, prha, kad ali bide, izberete enako barvo, material in proizvajalca, saj je pomembno, da se elementi vizualno skladajo med seboj. Vse pa naj se tudi sklada s kopalniškim pohištvom in kadjo oz. tuš kabino. Če se npr. odločite za inox jeklo v klasični barvi, naj bodo vsi elementi, tudi dodatki v enaki barvi in materialu.

Po kopalniške armature v SAM

Kopalniške armature so ključnega pomena za delovanje izdelkov v kopalnici, saj jih uporabljate večkrat dnevno, zato je zelo pomembno, da so poleg lepega videza tudi kakovostne. V naši spletni trgovini sam.si boste našli široko ponudbo kopalniških armatur, naši prodajalci pa vam bodo priskočili na pomoč in vam pomagali izbrati kose, ki bodo pisani na kožo vaši novi kopalnici. Oglejte si tudi bogato ponudbo ostalih kopalniških elementov in svojo kopalnico spremenite v zares prijeten in funkcionalen prostor.

Prikaži več