Ploščice v imitacija lesa

13 izdelkov

 1. siva bez rjava

  Marazzi Treverkview keramične ploščice

  Že od
  51,88 €
 2. bela bez siva

  Idea White & Wood keramične ploščice

  Že od
  17,89 €
 3. siva bez bela

  Idea Evergreen keramične ploščice

  Že od
  21,01 €
 4. siva bez rjava

  Idea Out&in keramične ploščice

  Že od
  24,91 €
 5. siva rjava

  Idea Manhattan keramične ploščice

  Že od
  31,74 €
 6. bela siva bez crna rjava

  Alfalux Tabula keramične ploščice

  Že od
  28,80 €
 7. siva rjava rdeca bez

  Idea Oak keramične ploščice

  Že od
  23,94 €
 8. siva rjava

  Idea Baita keramične ploščice

  Že od
  27,84 €
 9. siva bez rjava

  Alfalux Badia keramične ploščice

  Že od
  30,63 €
 10. rjava

  Pastorelli Arke keramične ploščice

  Že od
  40,23 €
 11. siva rjava

  Del Conca Burma keramične ploščice

  Že od
  35,47 €

13 izdelkov

Keramične ploščice v imitaciji lesa svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Idea Ceramica, Marazzi, Del Conca, Pastorelli in Alfalux. Ploščice v imitaciji lesa so na voljo v različnih barvnih odtenkih, vsem pa je skupno to, da tako zelo dobro posnemajo naraven izgled lesa, da jih na prvi pogled težko razlikujemo.

Veliko talnih ploščic v imitaciji lesa je primernih tudi za zunanjo uporabo, saj imajo visoke razrede proti zdrsnosti, zato so pogosta izbira pri opremi teras, tako v privatnih stavbah, kot tudi lokalih, barih in restavracijah.

Naraven izgled lesa se odlično kombinira z različnimi arhitekturnimi slogi, zaradi pristnih naravnih barv se bodo ploščice v imitaciji lesa odlično kombinirale s pohištvom, zaradi česar bodo vaši prostori barvno usklajeni.

Keramične ploščice so v primerjavi z lesom veliko bolj odporne, zagotavljajo manjšo vpojnost vode in imajo posledično precej daljšo življenjsko dobo. S keramiko v imitaciji lesa boste zadovoljni tudi zaradi hitrega in enostavnega čiščenja.

Keramične ploščice v imitaciji lesa so prava izbira za ljubitelje lesa, ki radi združujejo praktičnost in estetiko. Odlično se bodo podale v dnevno sobo, spalnico, kuhinjo, kopalnico ali na hodnik. Če se boste odločili za ploščice v imitaciji keramike, boste hkrati uživali v naravnem izgledu in občutkih, ki jih vzbuja lesa ter prednostih keramike – vzdržljivost, odpornost, dolga življenjska doba.

Prikaži več