Šifra
A04186

Idea White & Wood keramične ploščice

Keramične ploščice Idea White&Wood ponujajo usklajeno kombiniranje ploščic v beli barvi z dekorativnimi ploščicami s cvetlicami ali gometrijskim vzorcem, ki imitira les. Barve: bela krem siv...
Že od
10,11 €
/ M2

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Keramične ploščice Idea White&Wood ponujajo usklajeno kombiniranje ploščic v beli barvi z dekorativnimi ploščicami s cvetlicami ali gometrijskim vzorcem, ki imitira les.

Barve:

  • bela
  • krem
  • siva
  • bela s stukturirano povšrino

Dimenzije:

  • 25 x 40 cm

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaIdea
Barvabela, bez, siva
Primerno za talno gretjeNe
Izgleddekorji, mozaiki
Primerno zastene
Primerno za zunanjo uporaboNe
Površinamat
Velikost daljše straniceod 30 do 80 cm
Oblikapravokotnik
Gres keramikaNe
VelikoformatnoNe
Ratificirana ploščicaNe
Blagovna znamkaIdea
Mere25 x 40 cm
Debelina (mm)7
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.

120_razred_obrabe_Marazzi_Powder_077.jpg

Lastnosti talnih keramičnih ploščic glede na različne namene uporabe delimo v naslednje razrede glede na njihovo odpornost proti obrabi (PEI razredi):

1 - ploščice primerne za tla, kjer večinoma hodimo v obuvalih z mehkimi podplati ali bosi, kjer ni umazanije (npr. kopalnice in spalnice brez neposrednega dostopa od zunaj).

2 - ploščice primerne za tla, kjer hodimo v obuvalih z mehkimi ali normalnimi podplati in kjer redkeje pride do manjše količine umazanije, ki lahko povzroči razenje keramičnih ploščic (na primer bivalni prostori, niso pa primerne za kuhinje, hodnike ali bolj obremenjene prostore).

3 - ploščice primerne za tla, kjer hodimo z normalno obutvijo in kjer je lahko pogosto prisotna tudi manjša količina umazanije, ki lahko povzroči razenje keramičnih ploščic (kuhinje, hodniki, prehodi, balkoni in lože).

4 - ploščice primerne za tla, kjer je redna pohodna obremenitev in je prisotna tudi umazanija, ki lahko povzroči razenje keramičnih ploščic (na primer vhodi, javne kuhinje, hoteli, razstavne in prodajne dvorane).

5 - ploščice primerne za tla s stalno veliko pohodno obremenitvijo in grobo umazanijo, torej v najslabših razmerah, za kar so keramične ploščice še lahko primerne (npr. javna področja, kot so nakupovalni centri, letališke in hotelske avle, javne pešpoti ter industrijska uporaba).

130_protidrsnost_6317-gres_keramicne_ploscice_alfalux_stonequartz_esterno_terrazzo_grigio.jpg

Za označevanje stopnje proti drsnosti keramičnih ploščic se uporablja posebna oznaka R.

Večja kot je stopnja R, bolj so ploščice nedrseče.

Za vse površine, ki so izpostavljene vremenskim vplivom, se priporoča keramika z oznako proti drsnosti R10 ali več.