Šifra
A39262

Tuš kanaleta s smradno zaporo 685x70mm

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
ACO tuš kanaleta CMS iz nerjavečega jekla dimenzije 685 x 70 mm z izstavljivo in razstavljivo smradno zaporo iz nerjavečega jekla (višina vodnega stolpca 25 mm). Kan...
132,11 €
/ KOS

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

ACO tuš kanaleta CMS iz nerjavečega jekla dimenzije 685 x 70 mm z izstavljivo in razstavljivo smradno zaporo iz nerjavečega jekla (višina vodnega stolpca 25 mm). Kanaleta za tuš ima horizontalno prirobnico za hidroizolacijo ali stensko prirobnico za vgradnjo ob zid. Izbirate lahko med 7 različnimi oblikami pokrivnih rešetk.

Vgradnja CMS tuš kanalete je izjemno preprosta in enostavna, saj je kanaleta v celoti tovarniško sestavljena in pripravljena za takojšno vgradnjo. Zamudno sestavljanje posameznih delov ob sami vgradnji zato odpade, s tem pa tudi izključimo možnosti napak in neustrezne montaže.

Zaradi majhne potrebne višine za vgradnjo (70 mm) je primerna predvsem za adaptacije ter seveda tudi za novogradnje. Na voljo so izvedbe s horizontalno in stensko prirobnico, ki zagotavljata trajno in vodotesno vgradnjo.

Lastnosti:

  • Potrebna višina za vgradnjo: samo 70 mm.
  • Iztok: DN50.
  • Pretok: 0,6 l/s.
  • Material: Nerjaveče jeklo (oznaka 1.4301).

Prednosti:

  • Kakovostna izdelava iz kvalitetnih materialov.
  • Estetsko privlačne pokrivne rešetke.
  • Preprosta in hitra vgradnja.
  • Enostavno in učinkovito vzdrževanje.
  • Izstavljiva in razstavljiva smradna zapora.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaostalo
Kategorijakanalete
Materialinox
Barvasiva
Vgradnjavgradna
Oblikapravokotna
Blagovna znamkaostalo
Mere685mm x 70mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.