Šifra
A79729

Kolpa san tuš kabina Virgo, 120x80x200cm

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Kolpa San univerzalna kotna tuš kabina Virgo UNI TK, velikost 120 x 80 cm, iz kaljenega prozornega stekla debeline 8 mm in s silver brill profilom. Tuš kabino sestavljajo ste...
785,56 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kolpa San univerzalna kotna tuš kabina Virgo UNI TK, velikost 120 x 80 cm, iz kaljenega prozornega stekla debeline 8 mm in s silver brill profilom.

Tuš kabino sestavljajo stena in vrata, ki imajo levo ali desno enostransko odpiranje. Vratno krilo je na masivnih krogličnih ležajih. 

Silver brill profili dajo tuš kabini prefinjen videz.

Za boljšo vodotesnost tuš kabine poskrbi magnetno zapiranje tuš kabine. Dodatni aluminijasti profil in tesnilni profil, ki segata do talne površine, preprečujeta uhajanje odbijajoče vode. Demontažni čep omogoča lažje čiščenje.

Pogreznjeni tečaji v steklo omogočajo lažje čiščenje in s tem prepričujejo, da bi se umazanija zadrževala v tuš kabini. 

Držalo za brisače na zunanji strani tuš kabine omogoča, da je brisača po tuširanju vedno pri roki in hkrati v manjši kopalnici, privarčujemo s prostorom, saj ne potrebujemo dodatnih nosilcev za brisače na kopalniških stenah. 

Kabina je primerna za Kolpa san tuš kadi: Moonwalk, Hora stone, Acro, Pandora Tray, Vip, Vals, Canary, Lavolta, Lerock zero, Ramona tray, Serra, Flamenco, Salsa, Evelin Tray Q, Trin, Rock, Boston.

Lastnosti:

  • dolžina: 120 cm,
  • širina: 80 cm,
  • višina: 200 cm,
  • vgradnja mera za tuš kad: 118.5 - 119 x 79 - 79.5 cm,
  • vgradnja mera na tla: 118 - 118.5 x 78.5 - 79 cm,
  • vhodna odprtina: 46 cm.


5 letna garancija na Kolpa san tuš kabine.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKolpa San
Barvaprozorna
Oblika tuš kabinekotna
Stekloprozorno
Zaščitni premaz za stekloNe
Blagovna znamkaKolpa San
Mere120 X 80 X 200 cm
Debelina stekla (mm)8
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.