Kopalne kadi

Ste v procesu nakupovanja kopalne kadi pa ne veste točno, kakšna bi ustrezala vaši kopalnici? Potem ste prišli na pravo stran. Prva stvar, na katero morate biti pozorni pred nakupom, je, ali imate sploh dovolj veliko kopalnico, da vanjo lahko postavite kopalno kad, ali bi bilo bolje, da se odločite za tuš kabino. Kopalna kad namreč zasede precej prostora, vsekakor pa je za vas bolj primerna, če si radi na vsake toliko privoščite sproščujočo kopel.
 
V našem asortimanu so na razpolago kadi različnih proizvajalcev, kot so kopalne kadi Kolpa San ali kopalne kadi Sanotechnik, poleg tega pa lahko izbirate med bogato ponudbo različnih oblik in velikosti. Na voljo so tudi masažne kopalne kadi.

Kakšne vrste kopalnih kadi poznamo?

Prostostoječe kopalne kadi

Takšne kadi so so sanje vseh ljubiteljev luksuza. Se spomnite filmov, v katerih imajo ogromno kopalnico, na sredini pa stoji prostostoječa kad? V primeru, da si želite bolj luksuzne, hkrati pa tudi nekoliko manj vsakdanje postavitve in je vaša kopalnica dovolj velika, je takšna kopalna kad kot zanalašč za vas.

Kotne kopalne kadi

V primeru, da je vaša kopalnica majhna, vi pa bi jo vseeno raje imeli kot tuš kabino, potem izberite kotno kopalno kad, ki se bo lahko prilagodila manjši površini. Takšne kadi so malenkost manjše, a še posebej primerne, ko si želite malenkost romantike, saj v kot lahko položite svečke ali odložite kozarec vina.

Masažne kopalne kadi

Bi si poleg osvežilnega tuša po dolgem in napornem dnevu želeli privoščiti tudi masažo? Potem bo za vas primerna masažna kopalna kad, ki bo poskrbela, da se lahko ob stresnih situacijah sprostite in privoščite nekaj trenutkov le zase. Doda se ji lahko še vzglavnik, na katerega naslonite glavo. 

Kadi s sedežem

Kopalna kad s sedežem je primerna za vse tiste, ki se težje gibljete, saj vam omogoča enostaven dostop do kadi in tuširanje v sedečem položaju. Primerna pa bo tudi za vse, ki se sicer v kadi radi sprostite, a si ne želite predolgo namakati v vodi.

Kopalna kad z zaveso

Pri kopalnih kadeh je tuširanje malenkost bolj oteženo, saj lahko hitro zmočite celotno kopalnico. Zato vam priporočamo, da na kad namestite stekleno steno ali zaveso in se tako tuširate tudi stoje.

Kopalno kad kombinirajte z ostalim pohištvom

Če imate v hiši ali stanovanju dve kopalnici, vam svetujemo, da v eno postavite kopalno kad, v drugo pa tuš kabino. Tako boste lahko ob dnevih, ko se vam mudi in potrebujete le hitro prho, izbrali tuš kabino, ob dnevih, ko imate čas in je kopel del vašega večernega sproščujočega rituala, pa uporabite kopalno kad.
 
Ko izbirate kad, bodite pozorni tudi na drugo kopalniško pohištvo in kopalniške armature, saj je pomembno, da se barva in oblika skladata tudi z drugimi elementi.

Po kopalno kad v SAM

Izbira kadi zna biti precej zapleten proces, a ne skrbite, v SAM smo tukaj za vas. Naši prodajalci vam bodo svetovali, katera kad se bo najbolj prilegala obliki in velikosti vaše kopalnice. V naši spletni trgovini sam.si najdete tudi druge kopalniške pripomočke, kot so pipe, kopalniške armature in ploščice.

Prikaži več