Kadi in tuš kabine

Izdelki 1-32 od 72

Stran
  1. Kolpa San tuš kad Ontex 90cm, R550

    129,59 €
    Na zalogi
  2. Kolpa San tuš kad Trin, 80x80cm

    121,56 €
    Na zalogi
  3. Rešetka za tuš Wave, 778 RF

    38,52 €
    Na zalogi
  4. Sifon, zgornji del

    3,07 €
    Na zalogi
  5. Sifon, zgornji del

    3,60 €
    Na zalogi

Izdelki 1-32 od 72

Stran

Kopalnico si je nemogoče predstavljati brez kopalne kadi ali tuš kabine. Ti ne poskrbita le za higieno, temveč tudi za sprostitev po dolgem in napornem dnevu, ki mnogim predstavlja pomemben ritual. Njuni funkcionalnosti se danes pridružuje še estetska vrednost, ki poteši že na pogled.

V naši ponudbi najdete kadi in tuš kabine številnih priznanih blagovnih znamk, kot so Sanotechnik, Kolpa San in Dolomite. Te navdušujejo kupce po celem svetu, zato brž tudi sami pobrskajte med njimi in dovolite, da navdušijo tudi vas.

Kad ali tuš?

Kopalne kadi in tuš kabine so nepogrešljiv sestavni del kopalnice, a katero izbrati?

Odločitev bo v prvi vrsti odvisna od razpoložljivega prostora. Medtem ko v večjih kopalnicah svoje mesto pogosteje najdejo kadi, so za manjše kopalnice primernejše tuš kabine. Po zaslugi prostorske ekonomičnosti so priljubljena izbira zlasti kotne tuš kabine, ki so na voljo v pravokotnih in polkrožnih oblikah.

Prav tako ne gre zanemariti osebnih želja. Če ste pristaš ležernega namakanja in uživate ob pogledu na peneče se mehurčke, vam bo bolj po godu kad. Če ste bolj praktične narave in vam zadošča hitra prha, pa vam bo na kožo bolj pisan tuš. V primeru, da želite udobje kadi združiti s priročnostjo tuša, je tu še tretja možnost: enostransko zastekljena kad.

Da bo izbira med kadjo in tušem še lažja, si preberite naš vodič.

Kopalne kadi

Kad je lahko prostostoječa ali vgradna. Prednost prostostoječih kadi je, da jih je možno postaviti kamorkoli, prednost vgradnih pa, da predstavljajo boljši izkoristek prostora, zlasti v kotni izvedbi. Prve so zato primernejše za večje kopalnice, druge pa za manjše. Dimenzije kadi se razlikujejo od modela do modela; med njimi ne manjkajo niti klasične pravokotne niti ergonomske asimetrične različice.

Vse kadi so izdelane iz litega sanitarnega akrila, ki je trajen, izolativen in prijeten na dotik.

Tuš kabine in tuš kadi

Velikost in obliko tuša imate možnost popolnoma prilagoditi svojim željam in prostoru.

Po eni strani lahko dno prekrijete s ploščicami in opremite s kanaleto, ki poenostavlja čiščenje. Po drugi strani lahko postavite tuš kad iz enega od kakovostnih materialov, kot so marmor, akril in kerrock. Pri slednjih vam je na voljo tudi več oblik (polkrožna, pravokotna, kvadratna …), od katerih prav vsako odlikuje eleganten dizajn.

V naslednjem koraku vas čaka izbira tuš kabine – te so izdelane iz kaljenega stekla debeline 2–8 mm, ki je v nekaterih primerih opremljeno z dodatnim zaščitnim slojem. Steklene tuš kabine po večini najdete v brezčasni prozorni izvedbi, ki se brezhibno zlije z vsako kopalnico. Kar se tiče oblike, so vam na voljo tako kotne kot polkrožne kabine. Slednje po zaslugi zaobljenega zunanjega roba porabijo manj prostora, zato so pametna izbira za manjše kopalnice. Eden pogosto iskanih modelov so denimo polkrožne tuš kabine Sanotechnik z matiranim steklom in kromiranim profilom.

Po strokovno pomoč v SAM

Če ste v dvomih glede velikosti, oblike ali modela kadi in tuš kabine, se brez težav obrnete na naše izkušene svetovalce. Ti vam bodo pomagali ne le pri izbiri, temveč tudi pri optimalni postavitvi kopalniških elementov, in za vas brezplačno pripravili 3D izris.

Ob tem ne spreglejte naših nasvetov za načrtovanje kopalnice, ki vam bodo olajšali prenovo oziroma novogradnjo. Prav tako si ne pozabite ogledati naše ponudbe sanitarne keramike, kopalniških armatur in kopalniškega pohištva, ki odlično dopolnjuje omenjene kadi in tuš kabine. Skrb za celostno podobo je danes poglavitnega pomena pri načrtovanju prostora, saj zagotavlja enoten ambient, ki prinaša harmonijo in udobje.

Prikaži več