Kad ali tuš?

Preberi nasvet

Čudoviti svet keramike

Naroči brezplačno revijo

Kadi in tuš kabine

Izdelki 1-32 od 58

Stran
  1. Kolpasan tuš kad Flamenco, 140x90cm

    203,54 €
    Ni na zalogi v spletni trgovini

Izdelki 1-32 od 58

Stran

Kopalne kadi so izvrstna nadgradnja vaše kopalnice, saj omogočajo popolno sprostitev ter regeneracijo tako vašega telesa, kot tudi uma. Večina sodobnih kopalnih kadi je narejena iz sanitarnega akrila, ki je prijeten na dotik, trajen in odporen na različna razkužila in belila. Obenem je tudi odličen toplotni izolator, zato bo vaša kopel dolgo ostala topla in prijetna.
Nekatere kopeli so narejene celo iz porcelansko emajliranega jekla ali pa poliestra, ojačanega s steklenimi vlakni. Kad je običajno nameščena v kopalnici bodisi kot samostojna naprava, bodisi v povezavi s prho.


Vrste kopalnih kadi

V Evropi so razširjene predvsem kopeli zahodnega sloga, v katerih med samo uporabo ležimo. Tovrstne kadi so praviloma plitve in podolgovate. Vse bolj priljubljene pa so tudi kopeli vzhodnega sloga, katere izvirajo z Japonske. Od klasične zahodne verzije se razlikujejo predvsem v temu, da so krajše in globoke, saj so namenjene sedenju.


Funkcije kopalnih kadi

Večina kopalnih kadi v naši ponudbi omogoča sprostitev na najvišjem nivoju ter raznovrstne funkcije, kot so kromoterapija, možnost vgradnje masažnega sistema, možnost vgradnje armature s tuš ročico ter celo vzglavnik. 
V kolikor ste ljubitelj masaž, vam priporočamo izbiro Kolpasan kopalne kadi Largo, ki omogoča vgradnjo kar treh različic masažnih sistemov: vodni, zračni ter vital masažni sistem.


Koristi

Poleg očitnega sproščujočega učinka, imajo kopalne kadi še mnogo drugih blagodejnih koristi. Eksperimentirate lahko z kombinacijo ledene in vroče vode, kar bo izboljšalo zdravje vašega srca in ožilja. V kolikor je za vami intenzivni trening, bo večer v kopalni kadi olajšal bolečino v vaših mišicah. Obenem lahko zmanjšate simptome prehlada ali pa izboljšate svoje razpoloženje po napornem delavniku.


Različne oblike ter dimenzije v naši ponudbi

V naši spletni trgovini boste našli popolno kopalno kad za vašo kopalnico, saj ponujamo različne oblike ter dimenzije. V kolikor nimate veliko prostora, izberite Kolpasan kopalno kad Tamia v dimenzijah 140x70 cm, eleganten model za vse vrste kopalnic. Če vam prostor dopušča izbor večjega modela, potem je kotna kopalna kad Kolpasan kopalna kad Chad z vgrajenim sedežem izvrstna izbira za vas.


Ponujamo tudi prostostoječe kopalne kadi.


Naročite se na 3D izris

V kolikor ste v dvomih, kakšno obliko ter velikost banje izbrati, potem se lahko obrnete na naše izkušene svetovalce z arhitektom na čelu, ki vam bodo pomagali pri izbiri ustreznega modela ter hkrati za vas optimizirali postavitev ostalih elementov v kopalnici. Če naročite 3D izris z izmero na domu, potem vas bo obiskal eden izmed naših arhitektov, ki bo pripravil ustrezen načrt, kateremu sledi izdelava kopalne kadi po meri. 

Prikaži več