Šifra
A36122

Knauf tesnilna masa za razpoke, 310ml

Za zapolnitev priključnih fug uporabimo Knauf Riss- und Fugenkitt. Fuga mora biti pravilno dimenzionirana, torej široka 5 - 8 mm. Vrh kartuše odrežemo v širino fuge. Trajnoelastično maso s pištolo ena...
5,88 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Za zapolnitev priključnih fug uporabimo Knauf Riss- und Fugenkitt. Fuga mora biti pravilno dimenzionirana, torej široka 5 - 8 mm. Vrh kartuše odrežemo v širino fuge. Trajnoelastično maso s pištolo enakomerno vtisnemo v fuge.

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf
Priborostalo
Blagovna znamkaKnauf
Mere310 ml
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.