Šifra
A70315

Knauf Insulation UNIFIT 037 steklena volna, 100mm

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Knauf Insulation UNIFIT 037 je izolacijski filc iz mineralne steklene volne in se dobavlja v obliki rol standardnih dimenzij. Izdelan je po novi Ecose® tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje ve...
49,19 €
/ PAK
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Knauf Insulation UNIFIT 037 je izolacijski filc iz mineralne steklene volne in se dobavlja v obliki rol standardnih dimenzij. Izdelan je po novi Ecose® tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje več kot 70% recikliranega stekla. Proizvod je negorljiv, kemijsko nevtralen, vlaknasta struktura materiala poleg dobre toplotne izolativnosti, zagotavlja zelo dobro zvočno zaščito.

Izolacija med špirovci, med škarniki, med podkonstrukcijo obloge, izolacija pod špirovci.

Izolacija na zadnji plošči –  med legami (pohodno)  ali prosto (nepohodno).

Prednosti:

  • Visoka požarna zaščita.
  • Dobra toplotna izolativnost.
  • Dobra zvočna izolativnost.
  • Dimenzijska stabilnost izolacije.
  • Enostavna in prijetna za vgradnjo.
  • Izboljšuje kakovost zraka v prostoru.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Kategorijasteklena volna
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Mere1200 MM X 7400 MM
Toplotna prevodnostλ=0,037 W/mK
MaterialMINERALNA STEKLENA VOLNA
PovršinaROLA=8,88 M2
Razred gorljivostiA1
Debelina (cm)10
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.