Šifra
A70025

Knauf Insulation UNIFIT 032 steklena volna, 60mm

Knauf Insulation UNIFIT 032 je izolacijski filc iz mineralne steklene volne in se dobavlja v obliki rol standardnih dimenzij. Izdelan je po novi Ecose® tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje ve...
49,55 €
/ PAK
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Knauf Insulation UNIFIT 032 je izolacijski filc iz mineralne steklene volne in se dobavlja v obliki rol standardnih dimenzij. Izdelan je po novi Ecose® tehnologiji z vezivi na bio osnovi in vsebuje več kot 70% recikliranega stekla. Je negorljiv, kemijsko nevtralen, vlaknasta struktura materiala poleg odlične toplotne izolativnosti, zagotavlja zelo dobro zvočno zaščito.

Namenjen je za izolacijo med špirovci, med škarniki, med podkonstrukcijo obloge.

Prednosti:

  • Visoka požarna zaščita.
  • Odlična toplotna izolativnost.
  • Dobra zvočna izolativnost.
  • Dimenzijska stabilnost izolacije.
  • Enostavna in prijetna za vgradnjo.
  • Izboljšuje kakovost zraka v prostoru.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Kategorijasteklena volna
Mere1200 MM X 5900 MM
Toplotna prevodnostλ=0,032 W/mK
MaterialMINERALNA STEKLENA VOLNA
PovršinaROLA=7,08 M2
Razred gorljivostiA1
Debelina (cm)6
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.