Šifra
A11022

Knauf Insulation TERMOTOP kamena volna, 140mm

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Knauf Insulation TERMOTOP so trde plošče visoke gostote iz mineralne kamene volne, ki so namenjene za toplotno, zvočno in požarno zaščito poševnih streh iz zunanje strani. Plošče namestimo neposr...
33,90 €
/ M2

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Knauf Insulation TERMOTOP so trde plošče visoke gostote iz mineralne kamene volne, ki so namenjene za toplotno, zvočno in požarno zaščito poševnih streh iz zunanje strani. Plošče namestimo neposredno preko špirovcev z daljšo stranico plošče prečno na špirovce. Termotop plošče se vijačijo preko vzdolžnih kontra letev v osnovno strešno konstrukcijo. Plošče Termotop polagamo po celotni površini strehe in s tem zmanjšamo vpliv toplotnih mostov že na zunanji strani strehe in zagotovimo visoko toplotno stabilnost strehe v poletnem obdobju.

Uporabljajo se za izolacijo poševnih streh na zunanji strani nad špirovci, izolacija poševnih betonskih streh na zunanji strani (primorske strehe).

Prednosti:

  • Visoka požarna zaščita.
  • Dobra toplotna izolativnost.
  • Odlična zvočna zaščita.
  • Visoka tlačna trdnost.
  • Visoka toplotna stabilnost.
  • Visoka kompaktnost in obstojnost.

Uporaba:

Plošče iz mineralne kamene volne TERMOTOP so visoko komprimirane trde izolacijske plošče, ki se uporabljajo za toplotno, zvočno in požarno zaščito poševnih streh iz zunanje strani. Poleg uporabe pri novogradnjah so TERMOTOP plošče idealne pri energetskih prenovah obstoječih streh, kjer s posegom in nadgradnjo izolacije iz zunanje strani, povečamo uporabnost notranjih mansardnih prostorov in zmanjšamo vpliv visokih temperatur skozi strešno konstrukcijo v vročih poletnih mesecih.

 

Izolacijski proizvodi iz mineralne kamene volne Knauf Insulation so naravnega izvora saj so osnovne surovine za izdelavo izolacije magmatske in sedimentne kamenine. Izdelki so trajno dimenzijsko obstojni in so kot taki odporni na staranje. Niso dovzetni na navzemanje zračne vlage, preprečujejo razvoj plesni ter so odporni na mikroorganizme in žuželke. Vsi izdelki iz kamene volne so okoljsko visoko sprejemljivi saj vsebujejo preko 45 % recikliranih snovi ter ob uporabi privarčujejo neprimerno več energije, kot je potrebujemo za njihovo izdelavo. Kot taki so ljudem in okolju prijazni in se odlično vklapljajo v koncept krožnega gospodarstva.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Kategorijakamena volna
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Mere600 MM X 2000 MM
Toplotna prevodnostλ=0,040 W/mK
MaterialMINERALNA KAMENA VOLNA
PovršinaPLOŠČA=1,2 M2
Razred gorljivostiA1
Debelina (cm)14
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.