Šifra
2657

Kit Knauf Uniflott za fugiranje stikov 5kg

Kit Knauf Uniflott S fugiranjem stikov in glav vijakov postane površina iz mavčnih plošč primerna za nadaljnje izvedbene postopke. S sistemom Uniflott bo fugiranje mavčnih plošč potekalo hitro in eno...
12,43 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kit Knauf Uniflott

S fugiranjem stikov in glav vijakov postane površina iz mavčnih plošč primerna za nadaljnje izvedbene postopke. S sistemom Uniflott bo fugiranje mavčnih plošč potekalo hitro in enostavno (v dveh korakih), tudi za samograditelje.

Pakirano 5kg.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf
Kategorijakiti
Namen uporabefugiranje
Uporabanotranja
Osnova izravnalne masemavčna
Teža5kg
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.