Šifra
A105030

Kärcher set za čiščenje vetrobranskega stekla 2.644-255.0

Komplet za čiščenje avtomobilskih stekel omogoča uporabo električnega strgala za led celo leto. Komplet vsebuje 4 komponente, ki zagotavljajo popolno čiščenje avtomobilskih stekel: zamenljiv disk s...
14,68 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Komplet za čiščenje avtomobilskih stekel omogoča uporabo električnega strgala za led celo leto. Komplet vsebuje 4 komponente, ki zagotavljajo popolno čiščenje avtomobilskih stekel:

  • zamenljiv disk s plastično kljuko,
  • čistilna blazinica,
  • čistilo za steklo RM 650 in
  • krpa iz mikrovlaken.

Z enostavno zamenjavo diska lahko električno strgalo za led EDI 4, uporabite za čiščenje umazanije na steklih, kot so ostanki žuželk ali ptičji iztrebki.

Čistilo za avtomobilska stekla RM 650 pomaga pri odstranjevanju umazanije in zagotavlja film brez dodatne uporabe vode. Mehka krpa iz mikrovlaken zagotavlja rezultat brez lis. Komplet za čiščenje avtomobilskih stekel je popoln pripomoček za hitro vmesno čiščenje. Pralno blazinico in krpo iz mikrovlaken lahko operete, kar omogoča večkratno uporabo.

Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.