Šifra
A104978

Kärcher akumulatorski strgalec za led EDI4 1.598-900.0

Akumulatorski strgalec za led EDI odpravi led iz vetrobranskega stekla. S pomočjo vrtečega se diska s šestimi trdnimi plastičnimi rezili, strgalo brez napora odstrani celo trdovratno zaledenitev na ok...
48,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Akumulatorski strgalec za led EDI odpravi led iz vetrobranskega stekla. S pomočjo vrtečega se diska s šestimi trdnimi plastičnimi rezili, strgalo brez napora odstrani celo trdovratno zaledenitev na oknih avtomobilov.

Če je EDI 4 v stanju pripravljenosti, zadostuje rahel pritisk od zgoraj, da se disk vrti - in led bo odstranjen. Če so rezila izrabljena, je mogoče odstraniti disk popolnoma brez orodja (odstranitveni disk je na voljo kot rezervni del).

Sodobna in kompaktna zasnova strgala za led in zaščitna kapa omogočata enostavno in varno rokovanje in skladiščenje. Eno polnjenje baterije je dovolj za več uporab. Vgrajen LED-svetlobni prikaz na napravi utripa, ko je treba napravo napolniti.

EDI 4 pa ni uporaben samo v času zime. V kombinaciji z priborom za čiščenje vetrobranskega stekla ga je možno uporabiti tudi v toplejših mesecih, za čiščenje avtomobilskih stekel in odstranjevanje mušic.

Preprosto zamenjate strgalni del za odstranjevanje ledu z diskom na katerega namestite čistilno krpo za odstranjevanje umazanije. Set za čiščenje vetrobranskega stekla je možno dokupiti (2.644-255.0, A105030).

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKärcher
Napajanjeakumulator
Blagovna znamkaKärcher
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.