Šifra
A51199

Jupol Gold advanced 1001, 15l

JUPOL GOLD advanced je okolju prijazna, visokopokrivna notranja pralna zidna barva. Uporablja se za dekorativno zaščito bolj obremenjenih notranjih sten in stropov, kjer se zahteva estetski videz...
48,74 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

JUPOL GOLD advanced je okolju prijazna, visokopokrivna notranja pralna zidna barva. Uporablja se za dekorativno zaščito bolj obremenjenih notranjih sten in stropov, kjer se zahteva estetski videz barvane površine, npr. za dekorativno zaščito sten in stropov v stanovanjskih in poslovnih zgradbah, šolah, vrtcih, bolnišnicah, hotelih, domovih za starostnike in drugih objektih.

Je enostavna za nanašanje, dobro paroprepustna in odporna na mokro drgnjenje, tako da lahko ne pretirano oprijeto umazanijo s prebarvanih površin obrišemo s krpo
namočeno v raztopino običajnih gospodinjskih čistil.

Primerne podlage so fini ometi vseh vrst, z izravnalnimi masami zglajene površine, papirnate in flis reliefne tapete, reliefne tapete iz steklenih vlaken, pa tudi mavčnokartonske in vlaknenocementne plošče, iverice, neometan beton, ipd. Barvo lahko nanašamo z valjčkom, čopičem ali strojno pršilko.

Lastnosti:

  • visoka pokrivnost
  • možnost čiščenja površine z univerzalnimi gospodinjskimi čistili
  • enostaven nanos
  • podaljšan čas obdelave, ki zagotavlja možnost daljšega popravljanja napak
  • visoka izdatnost in pokrivnost
  • pri korekturah sledi valjčka niso opazne
  • izgled: mat
  • barva: bela

Poraba: 160 - 190 ml/m2 za dvoslojni nanos

Za barvanje normalno vpojnih, svetlih in ne preveč umazanih površin v manj zahtevnih objektih običajno zadošča že enoslojni nanos.

Tehnične podrobnosti
Namen uporabeza zid
Uporabanotranja
Barvabela
PralnostDa
Izgledmat
Blagovna znamkaJUB
Količina (l)15
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.