Šifra
A35336

Izolacijski prekrivni premaz Schimmel X v spreju 400ml

Izolacijski prekrivni premaz v spreju Schimmel X Bel pokrivni specialni premaz. Obarvanosti, ki so posledica plesni, vodnih madežev in ostalih nečistoč, izolira z enostavnim nanosom, sprejanjem. Las...
16,23 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Izolacijski prekrivni premaz v spreju Schimmel X

Bel pokrivni specialni premaz. Obarvanosti, ki so posledica plesni, vodnih madežev in ostalih nečistoč, izolira z enostavnim nanosom, sprejanjem.

Lastnosti:

  • izolator proti vdoru plesni in vodnih madežev
  • hitro sušeči
  • bela pokrivnost

 

 

Tehnične podrobnosti
Barvabela
Vrsta čistilakemični dodatki
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.