Šifra
A117778

Intex solarno pokrivalo fi457cm

Solarno pokrivalo velikosti 448 cm, ustreza velikosti bazena premera 457 cm. Debelina solarnega pokrivala 160 mikronov (150 g/m2). Solarno pokrivalo je zelo ekonomično za uporabo, saj pomaga ohranjati...
29,39 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Solarno pokrivalo velikosti 448 cm, ustreza velikosti bazena premera 457 cm. Debelina solarnega pokrivala 160 mikronov (150 g/m2). Solarno pokrivalo je zelo ekonomično za uporabo, saj pomaga ohranjati toploto vode in omeji izhlapevanje vode na do 95 %.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaIntex
Barvamodra
Blagovna znamkaIntex
Premer457 cm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.