Šifra
A96120

Hikoki vrtalno kladivo SDS plus

Na zalogi pri dobavitelju: rok dobave 2 - 3 dni
Vrtalno kladivo DH24PH2 Hikoki (Hitachi) je elektropnevmatsko kladivo primerno za vrtanje v beton, jeklo, les pa tudi za manjša dletenja. Priložena je dodatna navadna glava - za svedre za les, kovino....
140,00 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Vrtalno kladivo DH24PH2 Hikoki (Hitachi) je elektropnevmatsko kladivo primerno za vrtanje v beton, jeklo, les pa tudi za manjša dletenja. Priložena je dodatna navadna glava - za svedre za les, kovino. Navadno glavo preprosto vpnete v SDS plus glavo. Kladivo je namenjeno za profesionalno uporabo in za domače mojstre. Elektropnevmatsko kladivo Hikoki omogoča vrtanje z udarcem, brez udarca ali dletenje. Vrtalno kladivo - standardna oprema: elektropnevmatsko kladivo DH24PH2, kovček, stranski ročaj, omejilnik globine.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHikoki
Vrsta kladivakombinirano
Napajanjeomrežje
VpetjeSDS plus
Blagovna znamkaHikoki
Teža2,7 kg
Napetost230 V
Dolžina kabla3 m
Moč udarca2,7 J
Premer vrtanja v les32 mm
Premer vrtanja v kovino13 mm
Premer vrtanja v beton24 mm
Hitrost brez obremenitve/min0–1.050 min-1
Poraba (W)730
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.