Šifra
A80587

Hikoki kotni brusilnik G13SR4 + 10 rezalk za železo

Kotni brusilnik G13SR4 HIKOKI je znotraj svojega razreda med najbolj vzdržljivimi. priloženih 10 rezalnih plošč Kotni brusilnik odlikuje dvojna izolacija, blokada vretena. Oprema: kotni ...
59,99 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kotni brusilnik G13SR4 HIKOKI je znotraj svojega razreda med najbolj vzdržljivimi.

  • priloženih 10 rezalnih plošč

Kotni brusilnik odlikuje dvojna izolacija, blokada vretena.

Oprema:

  • kotni brusilnik,
  • ščitnik plošče,
  • stranski ročaj,
  • ključ.

Kotni brusilnik G13SR4 Hikoki je primeren za delo v industriji, gradbeništvu, domači obrti. Zaradi svoje majhne teže ter oblike ohišja je kotni brusilnik primeren za varno ter učinkovito delo.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHitachi
Vrsta brusilnikakotni
Napajanjeomrežje
VpetjeM14
Število obratov/min10.000 min-1
Premer brusilne plošče125 mm
Poraba (W)730
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.