Šifra
A96122

Hikoki kotni brusilnik G13 STA

Kotni brusilnik G13STA Hikoki (Hitachi) 125 mm, 600W. Kotni brusilnik je primeren za rezanje ali brušenje kovine, keramike, opeke, betona. Primeren za profesionalne uporabnike in tudi za dom...
44,90 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Kotni brusilnik G13STA Hikoki (Hitachi) 125 mm, 600W. Kotni brusilnik je primeren za rezanje ali brušenje kovine, keramike, opeke, betona. Primeren za profesionalne uporabnike in tudi za domače mojstre.

Priloženo: stranski ročaj, ključ, ščitnik.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaHikoki
Vrsta brusilnikakotni
Napajanjeomrežje
VpetjeM14
Blagovna znamkaHikoki
Teža1.8 kg
Napetost230 V
Dolžina kabla3 m
Hitrost brez obremenitve/min11.500 min-1
Poraba (W)600
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.