Šifra
A27947

Prehodni alkaten kos ZN 20, 1/2"

Prehodni alkaten kos ZN 20, 1/2", proizvajalec Plasson. Polipropilenski spojni elementi so primerni za spajanje polietilenskih cevi, namenjenih za vodooskrbo stanovanjskih hiš, vinogradov, vrtov itd....
2,16 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Prehodni alkaten kos ZN 20, 1/2", proizvajalec Plasson.

Polipropilenski spojni elementi so primerni za spajanje polietilenskih cevi, namenjenih za vodooskrbo stanovanjskih hiš, vinogradov, vrtov itd. Lahko jih vkopljemo v zemljo, so odporne na sonce in UV žarke, niso pa primerne za podometno montažo in za distribucijo vroče vode.
 

Za spajanje alkaten cevi se uporabljajo namenske alkaten spojke. Na cevi posnamemo rob in jo vstavimo v spojko skozi tesnilo do končnega distančnika ter privijačimo varovalni obroč. Tak spoj je zanesljiv, trajen, po potrebi pa tudi razstavljiv. Spojke so na voljo tudi v izvedbi z notranjim ali zunanjim navojem za prehod na drugo vrsto cevi ali montažo ventila oz. drugega končnega elementa.

 


 

Tehnične podrobnosti
Kategorijaspojke
Uporaba zapitno vodo
Vrsta navojazunanji navoj
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.