Šifra
A90969
Akcija

Metabo hišni hidrofor HWW 3500/25G

Hišni hidrofor za avtomatsko preskrbo z vodo, zalivanje vrtov, črpanje talne vode, izčrpavanje, prečrpavanje čiste vode, hidrofor ima tlačni kotel za varčno in tiho pripravo vode in vgrajeno avtomatsk...
Akcijska cena 123,90 € Redna cena 165,90 € Prihranite 42 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Hišni hidrofor za avtomatsko preskrbo z vodo, zalivanje vrtov, črpanje talne vode, izčrpavanje, prečrpavanje čiste vode, hidrofor ima tlačni kotel za varčno in tiho pripravo vode in vgrajeno avtomatsko tlačno stikalo. Indukcijski moto ne zahteva vzdrževanja, sistem temperaturnega nadzora ščiti motor pred pregretjem. Visoko kakovostni drsni ležaji imajo dolgo življenjsko dobo.
 

Lastnosti:

  • moč motorja 900 W,
  • najvišji pretok vode 3500 l/h,
  • najvišja potisna višina 45 m,
  • najvišja višina sesanja 8 m,
  • Vvsebina posode približno 24 l.

 

 

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaMetabo
Kategorijahidroforji
Teža15.9 kg
Moč900 W
Maksimalni pretok vode3500 l
Maksimalna sesalna globina45 m
Maksimalna potisna višina8 m
Najvišji pritisk4.5 bar
Dolžina kabla1.5 m
Prostornina rezervoarja (L)24
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.