Šifra
A102275

Gardena hišni in vrtni vodni avtomat Classic 3500/4E

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
GARDENA Classic hišni in vrtni vodni avtomat 3500/4 prihrani denar in varuje okolje, saj lahko za zalivanje vrta uporabite deževnico, vodo iz vrtine ali pa jo uporabite za splakovanje stranišča ali za...
233,99 €
/ KOS
Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

GARDENA Classic hišni in vrtni vodni avtomat 3500/4 prihrani denar in varuje okolje, saj lahko za zalivanje vrta uporabite deževnico, vodo iz vrtine ali pa jo uporabite za splakovanje stranišča ali za pralni stroj. Integrirana elektronika samodejno aktivira robustno elektronsko tlačno črpalko, ko je potrebna voda in jo po uporabi ponovno izklopi. Kompakten vodni avtomat ima moč 800 W, največjo zmogljivost 3.500 l/h, tlak 4,0 bara je primeren za mobilno kot za stacionarno uporabo - kjer koli ga potrebujete. Narejen je iz visokokakovostnih materialov in zasnovan v Nemčiji, gred iz nerjavnega jekla ima dvojno keramično tesnilo med motorjem in črpalnim delom. Delovanje je preprosto, brezhibno in priročno.

Ergonomski ročaj za prenašanje poskrbi, da črpalko preprosto prenašate in zaženete le s pritiskom na gumb. Enostavno upravljanje ponuja številne funkcije. Hitro brezhibno uporabo nudi inovativen integriran protipovratni ventil, ki zagotavlja hitro črpanje. Program za majhne količine zagotavlja uporabo tudi pri majhnih zmogljivostih črpanja, na primer s sodobnimi pralnimi stroji ali sistemi za kapljično zalivanje. Črpalka ima sistem za odkrivanje napak, na primer kapljanje iz pipe ali puščanje straniščnega kotlička, kar je jasno označeno z LED luško, ki utripa pri različnih frekvencah glede na stanje črpalke. Morebitne težave se hitro in enostavno odkrije ter odpravi. Varnostna funkcija pri suhem teku prepreči poškodbe črpalke v primeru pomanjkanja vode. Kot pri vseh izdelkih GARDENA, je črpalka izdelana iz visokokakovostnih materialov in zasnovana za zmogljivo in tiho delovanje.

Kondenzatorski motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, s termičnim stikalom za preobremenitev učinkovito prenaša vodo na želeno mesto. Velika odprtina za polnjenje črpalke pred uporabo prispeva k enostavnemu upravljanju s črpalko. Gumijaste noge zagotavljajo, da naprava stoji varno in deluje z malo hrupa in vibracij. Filter s fino mrežico velike prostornine nameščen v črpalko, ščiti pred umazanijo in peskom za praktično delo, saj zunanji predhodni filter ni potreben.

Črpalka ima vremensko odporno ohišje in je odlična za zalivanje vrta, saj lahko ostane celotno sezono na prostem, brez poškodb. Če obstaja nevarnost zmrzali, lahko Classic Hišni in vrtni vodni avtomat 3500/4 preprosto izpraznite z vijakom za odtok vode. 

Lastnosti:

  • moč: 800 W,
  • maks. količina vode: 3500 l/h,
  • maks. tlak: 4 bar,
  • največja samosesalna višina: 7 m,
  • maks. dvižna višina: 40 m,
  • naks. temperatura tekočine: 35 °C,
  • teža: 8.3 kg,
  • dolžina kabla: 1.5 m,
  • priključni kabel: H07 RNF,
  • razred zaščite: IP X4.
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaGardena
Kategorijaostalo
Blagovna znamkaGardena
Teža8.3 kg
Moč800 W
Maksimalni pretok vode3500 l/h
Najvišji pritisk4 bar
Najvišja temperatura dovodne vode35 °C
Dolžina kabla1.5 m
Največja samosesalna višina:7 m
Max. dvižna višina:<
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.