Šifra
567

Dimna cev, fi 12cm, 50cm, rjava

Dimna cev je narejena iz jeklene pločevine, obojestransko prevlečena s porcelanastim emajlom. Primerna je za naravne vleke dima in varna za uporabo pri temperaturi do 600°C. Lastnosti: premer ...
7,24 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Možnost vračila izdelka v 30 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 30 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Dimna cev je narejena iz jeklene pločevine, obojestransko prevlečena s porcelanastim emajlom. Primerna je za naravne vleke dima in varna za uporabo pri temperaturi do 600°C.

Lastnosti:

  • premer 12 cm
  • debelina pločevine 0,6 mm
  • dolžina cevi: 50 cm
Tehnične podrobnosti
Kategorijadimne cevi in kolena
Barvarjava
Z regulacijoNe
Mere120/500 mm
Debelina0,6 mm
Premer120 mm
Dolžina cevi (cm)50
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.