Šifra
4165

Kovinska vrata super plus 875x2000 mm, desna, s podbojem

Notranja kovinska vrata Super-PLUS so narejena iz vroče pocinkane pločevine. So temeljno prašno barvana v beli barvi (RAL 9016), ki je dobra osnova za končno lakiranje. Debelina vratnega krila je 40 m...
203,74 €
/ KOS
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Notranja kovinska vrata Super-PLUS so narejena iz vroče pocinkane pločevine. So temeljno prašno barvana v beli barvi (RAL 9016), ki je dobra osnova za končno lakiranje. Debelina vratnega krila je 40 mm, podboj pa je vogalni.

Vrata so opremljena z garnituro črne kljuke, navadno ključavnico in tesnili. Uporabite jih lahko kot notranja vrata v stanovanju, kot kletna vrata ali pa v poslovnih prostorih.

Enostavna vgradnja s standardnim kovinskim vogalnim podobojem.

Dimenzija: 875 x 2000 mm.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaArcont
Kategorijanotranja vrata
Vrstaenokrilna
Vrsta površineostalo
Blagovna znamkaArcont
Mere875 x 2000 mm
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.