Šifra
A73844

Knauf Insulation NaturBoard TP kamena volna, 30mm

Knauf Insulation NaturBoard TP so talne izolacijske plošče iz kamene volne namenjene za vgradnjo v plavajočih cementnih estrihih. Namenjene so predvsem za izboljšanje udarnega zvoka in za toplotno zaš...
46,36 €
/ PAK

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Knauf Insulation NaturBoard TP so talne izolacijske plošče iz kamene volne namenjene za vgradnjo v plavajočih cementnih estrihih. Namenjene so predvsem za izboljšanje udarnega zvoka in za toplotno zaščito  v medetažnih talnih konstrukcijah. Uporabljajo se v tlakih stanovanjskih in poslovnih objektov, kjer koristna obremenitev tlaka ne presega 2 kPa. Na voljo so v debelinah 20, 30, 40 in 50 mm, polagajo se lahko tudi dvoslojno do največje skupne debeline 60 mm.

Uporaba:

Izolacijske plošče iz mineralne kamene volne NaturBoard TP se uporabljajo za toplotno, požarno in zvočno zaščito v talnih konstrukcijah. Vgrajujejo se za izboljšanje udarnega zvoka v plavajočih mokrih cementnih estrihih, kjer s svojo nizko dinamično togostjo zagotavljajo odlično zvočno zaščito. Največkrat se priporočajo za zmerne tlačne obremenitve za vgradnjo pod plavajočimi mokrimi estrihi v stanovanjskih in poslovnih objektih, kjer koristna obremenitev tlaka ne presega 2 kPa in do skupne debeline izolacijskih plošč 60 mm. Pri vgradnji upoštevati tehnična navodila proizvajalca izolacijskih plošč in priporočila stroke. 

Izolacija na AB plošči  pod cementnim estrihom, pod talnimi ploščami, med legami.

Prednosti:

  •  
  • Odlična zvočna zaščita proti udarnemu zvoku.
  • Dobra toplotna izolativnost.
  • Visoka požarna zaščita.
  • Dobre mehanske lastnosti.
  • Enostavna in hitra vgradnja.
  • Kemijska nevtralnost in odpornost na mikroorganizme.

 

Izolacijski proizvodi iz mineralne kamene volne Knauf Insulation so naravnega izvora saj so osnovne surovine za izdelavo izolacije magmatske in sedimentne kamenine. Izdelki iz mineralne volne so trajno dimenzijsko obstojni in so kot taki odporni na staranje. Ne navzemajo se zračne vlage, preprečujejo razvoj plesni ter so odporni na žuželke in mikroorganizme. Proizvod NaturBoard TP je proizveden po posebnem postopku (ECOSE Technology), z vezivom na bio osnovi in ne vsebuje fenol formaldehidnih veziv. Vsi izdelki iz kamene volne so okoljsko visoko sprejemljivi saj vsebujejo preko 45% recikliranih snovi ter ob uporabi privarčujejo neprimerno več energije, kot je potrebujemo za njihovo izdelavo. Izdelki iz kamene volne proizvedeni po Ecose tehnologiji prispevajo k boljši kvaliteti notranjega zraka, kar potrjuje tudi pridobljeni znak kakovosti Indoor Air Comfort.  

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Kategorijakamena volna
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Mere500 MM X 1200 MM
Toplotna prevodnostλ=0,035 W/mK
MaterialMINERALNA KAMENA VOLNA
PovršinaPAKET=7,2 M2
Razred gorljivostiA1
Debelina (cm)3
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.