Šifra
A73824

Knauf Insulation NaturBoard FIT kamena volna, 200mm

Ni na zalogi v spletni trgovini Preverite zalogo po trgovinah
Knauf Insulation NaturBoard FIT so večnamenske izolacijske plošče iz kamene volne, ki se zaradi svojih tehničnih lastnosti uporabljajo kot toplotno, zvočno in požarno izolacijsko polnilo v različnih g...
31,85 €
/ PAK

Izdelka ni mogoče naročiti preko spleta.

Povpraševanje o izdelku
Dajalec podatkov dovoljujem, da podjetje SAM moje osebne podatke, ki sem jih prostovoljno dal/a na razpolago, uporabi za namen trženja in s tem informiranja o novostih in ponudbah prodajnega programa. Izjavljam, da sem seznanjen/a z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov, ki so posredovani za namen trženja in Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem. ter z možnostjo, da to privolitev kadarkoli prekličem.
Predvidena odprema artikla v roku 1 delovnega dne
Vsa naročila oddana do 11. ure, bodo predvidoma odpremljena še isti delovni dan, naročila, oddana po 11. uri pa v naslednjem delovnem dnevu.
Za težje in večje artikle, ki jih dostavljamo z lastno dostavo, je predviden čas odpreme 3 – 5 delovnih dni.
Možnost vračila izdelka v 14 dneh
V kolikor izdelek ne bi izpolnil vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete v roku 14 dni, brez da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev, mi pa vam bomo povrnili kupnino.
Možno naročilo preko spleta, prevzem v trgovini
Artikel lahko naročite v spletni trgovini in ga prevzamete v katerikoli naši trgovini, ki ste jo izbrali ob naročilu. Prevzem v tem primeru je brezplačen ne glede na znesek nakupa.

Knauf Insulation NaturBoard FIT so večnamenske izolacijske plošče iz kamene volne, ki se zaradi svojih tehničnih lastnosti uporabljajo kot toplotno, zvočno in požarno izolacijsko polnilo v različnih gradbenih konstrukcijah. Plošče so nižje prostorninske mase in samostojno niso namenjene za direktne mehanske obremenitve.

Prednosti:

  • Visoka požarna zaščita.
  • Dobra toplotna izolativnost.
  • Dobra zvočna izolativnost.
  • Dimenzijska stabilnost izolacije.
  • Samonosnost do višine 3m.
  • Visoka paropropustnost.
  • Kemijska nevtralnost in odpornost na staranje.

Uporaba:

Izolacijske plošče iz mineralne kamene volne Knauf Insulation NaturBoard FIT uporabljamo največkrat kot izolacijsko polnilo za toplotno, zvočno in požarno zaščito gradbenih konstrukcij, kjer izolacija ni direktno tlačno obremenjena. Zaradi nizke prostorninske mase in dobre kompaktnosti imajo plošče široko uporabnost, največkrat se uporabljajo za toplotno izolacijo v poševnih strehah, zadnjih ploščah na neogrevanih podstrešjih za primere nepohodnih izvedb, predelnih stenah in izolacijo zunanjih sten kot notranja izolacija v suhomontažnih knauf stenah.

Izolacija med špirovci, med škarniki, med podkonstrukcijo obloge, izolacija nad špirovci.

Izolacija na zadnji plošči – med legami (pohodno) ali prosto (nepohodno).

Izolacija v sistemu lahkih predelnih sten.

 

Izolacijski proizvodi iz mineralne kamene volne Knauf Insulation so naravnega izvora saj so osnovne surovine za izdelavo izolacije magmatske in sedimentne kamenine. Izdelki iz mineralne volne Knauf Insulation so trajno dimenzijsko obstojni in so kot taki odporni na staranje. Ne navzemajo se zračne vlage, preprečujejo razvoj plesni ter so odporni na mikroorganizme in žuželke. Proizvod NaturBoard FIT je proizveden po posebnem postopku (ECOSE Technology), z vezivom na bio osnovi in ne vsebuje fenol formaldehidnih veziv. Vsi izdelki iz kamene volne so okoljsko visoko sprejemljivi saj vsebujejo preko 45% recikliranih snovi ter ob uporabi privarčujejo neprimerno več energije, kot je potrebujemo za njihovo izdelavo. Izdelki iz kamene volne proizvedeni po Ecose tehnologiji prispevajo k boljši kvaliteti notranjega zraka, kar potrjuje tudi pridobljeni znak kakovosti Indoor Air Comfort.

Tehnične podrobnosti
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Kategorijakamena volna
Blagovna znamkaKnauf Insulation
Mere600 MM X 1000 MM
Toplotna prevodnostλ=0,038 W/mK
MaterialMINERALNA KAMENA VOLNA
PovršinaPAKET=1,8 M2
Razred gorljivostiA1
Debelina (cm)20
Napišite svoje mnenje

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli, če nam sporočite svoje zadovoljstvo z izdelkom. Tako boste pomagali nam in svetovali drugim uporabnikom.